Marketing dixhital(call center) në gjuhët italisht dhe spanjisht. 81 views

Job Expired

-Eksperiencë e mëparshme

-Gjuhë italiane ose spanjolle, e preferueshme njohës i të dyja gjuhëve

-Ofrohen kushte të mira pune, pagë e kënaqshme dhe bonuse

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Tregti, Tregti dhe Prodhim