Manaxhere Shitjesh 85 views1 application

OLA 1 shpk (www.ola1.com) kerkon te punesoje Manaxhere Shitjesh (Femer) ku detyrat kryesore jane:
1. Komunikim me klientet nepermjet kontakteve te drejtperdrejta ose jo, lidhur me prezantimin e produkteve dhe sherbimeve te ofruara nga kompania.
2. Mbajtje periodike e te dhenave te te gjitha porosive, krijimi i nje data base.
3. Te integrohet ne menyre sa me profesionale me te gjitha produktet dhe sherbimet qe realizon kompania.
4. Zgjerimi i tregut si dhe menaxhimi sa me i mire i portofolit te klienteve potencial dhe i te gjithe procesit te shitjes.
Kualifikimi qe duhet te kete:
1. Diplome Universitare ne Administrim Biznesi ose nje diplome e Nivelit te Dyte e cila lidhet me kete profil.
2. Eksperience pune si manaxhere shitjesh 3 vjet.
3. Gjuhe e huaj Anglisht dhe Italisht.
Orari i punes eshte 8:00 – 16:30 ose 09:00 – 17:30.
Nese jeni e interesuar dergoni CV ne email: orgesakalemi@ola1.com
Vizitoni website www.ola1.com per te patur informacion rreth profilit te kompanise.

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 7 Jobs
  • Location