Manaxher Speed Taxi Sh.p.k 93 views

Job Expired

SPEED TAXI “Five Stars”, pjesë e Famiko Group, është kompania lider që ndryshoi konceptin e shërbimit taksi në Shqipëri.
E krijuar në Janar të vitit 2012, SPEED TAXI vendosi për herë të parë standartet më të larta të shërbimit taksi me çmime shumë konkuruese.
Duke ofruar shërbim 24 orë në 365 ditë në vit, operon në disa qytete të Shqipërisë.
Nëpërmjet këtij koncepti të ri të ofruar ne qytetet ku operojmë,
shërbimi ynë u përkthye shumë shpejt në trajtën e tre standarteve: Siguri, Komoditet dhe Profesionalizëm.

IG: speedtaxi.shkoder
📢 Shërbim i shpejtë, i sigurt, komod
Makina Eco Elektrike
⏱ 24orë/7dite
https://speedtaxi.al/

https://famiko.al/

Pozicioni: Menaxher

Detyrat dhe përgjegjësitë e punës:

• Planifikon, organizon dhe koordinon aktivitetet ditore në bashkëpunim me stafin;
• Planifikon nevojat logjistike dhe të personelit;
• Përfaqëson kompaninë me palët e treta (furnitorë, klientë, etj);
• Studion tregun e synuar, vëzhgon konkurentët, monitoron cilësinë e shërbimit;
• Propozon ofertat e shërbimit taksi dhe strategji rritje.

Profili i kandidatit:

  • Kërkohet eksperiencë;
  • Aftësi planifikuese dhe organizative, orientim drejt klientit;
  • Aftësi komunikuese, integritet, seriozitet;
  • Aftësi për të përballuar ngarkesa pune;
  • Njohje bazë të paketës Office;
  • Njohja e gjuhës angleze përbën përparësi.

Afati: deri më 30 Qershor 2024

Dërgoni CV tuaj në: info@famiko.al

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Shkodër
  • Profili Sherbime