Lr health and beauty xhulia ofron vende pune online per te gjithe kudo qe ndodhen 389 views12 applications

Job Expired

 

LR HEALTH AND BEAUTY

Pune online

Te ardhura mujore 250-2500 euro
Preferohet mosha mbi 20 vjec
Part-time dhe full time
Nuk ju nevojitet te dini gjuhe te huaja dhe as eksperience pune pasi do te trajnoheni nga kompania.
Seminaret dhe trajnimet jane falas

KONTAKTONI
Instagram: lr_health_and_beauty_xhulia
Whatsap: +30 694 856 3700

#lr #helath #beauty #puneonline #workonline #parttime #fulltime #bussinesplan #bussinesworld

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 200 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim