Liqeni VII kerkon te punesoje Inxhinier dhe Teknik Ndertimi, Shofer Kamioni, Eskavatorist, Fadromist, Punetore Ndertimi etj… 154 views

liqeni-jobs.jpg

Liqeni VII kerkon te punesoje:

– Inxhinier Ndertimi
– Teknik Ndertimi
– Shofer Kamioni
– Eskavatorist / Fadromist
– Hekurkthyes, Suvaxhi, Karpentier
– Punetor te thjeshte ndertimi

Te interesuarit jane te lutur te kontaktojne ne: +355682024508.

Faleminderit,
Shoqeria “LIQENI VII” sh.p.k
Cel. : +355682024508

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë, Durrës
  • Profili Ndertim