Lezhë, ofrohet vend pune Shitës/e te adidasi 160 views

Job Expired

BalkanSport shpk, distributori zyrtar i markave të mirënjohura sportive adidas, Reebok dhe gjithashtu përfaqësues zyrtar i rrjetit multibrand sportiv INTERSPORT dhe The Athlete’s Foot, kërkon të punësojë: Shitës/e në dyqanin e Lezhës

Kualifikimet/ Kriteret:

  • Të ketë etikë dhe fleksibilitet në punë.
  • Të jetë i besueshëm, korrekt dhe të ketë vullnet për të punuar.
  • Arsimi i mesëm, arsimi i lartë përbën avatazh.
  • Mosha 18-25 vjeç.

 

Kandidatët e interesuar për pozicionin e mësipërm, të dërgojnë të dhënat në adresën e-mailit: hr@balkansport.al ose whatsapp 0677115111.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 5 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Gjergj Legisi, ish NUB, Laprake, Tirane
  • Tel/Mob 04 220 8295
  • Profili Tregti