Lezhe-Lac, ofrohet vend pune Rrobaqepes/e 48 views

Job Expired

Tessile Gp Albania Branch kompani italiane fasoneri me eksperience 50-vjecare ne Itali
po kerkon punonjes me ose pa eksperience ne pozicion Rrobaqepes/e ne qytetin e Lezhes dhe te Lacit

Ofrohen kushte shume te mira pune
Orari i plote 8 ore
Paga eshte konkuruese edhe ne baze te eksperiences se kandidatit, duke filluar nga 160/200 leke/ora,
Siguracionet, lejet vjetore, raportet dhe festat paguhen nga kompania
Transporti sigurohet nga kompania.

Per informacione te metejshme:
Tel: +355 68 229 0470

Adresa: LEZHE, Lagjja Gurra, Shëtitorja Gjergj Fishta

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Durrës
  • Rruga/Zona Lagjja nr 14, Shkozet Durres
  • Tel/Mob +355688774756
  • Profili Prodhim/Perpunim