Kuzhiniere në kopsht privat 58 views

Job Expired

Dëshironi të bëheni Kuzhiniere në kopsht?
Aplikoni duke telefonuar Telefononi në +355694060101

Do punoni:
• 7 orë në ditë. (7:30 – 14:30)
• 24 ditë në muaj.

Pushimet:
• Çdo të Djelë.
• 28 ditë gjatë vitit.
• Dita e festave kryesore.

Ditë të tjera pushimi sipas ligjit dhe politikave të institucionit:
• Për martesë, lindje, sëmundje ose fatkeqësi.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Skender Luarasi 8, Tiranë 1060
  • Tel/Mob +355 69 40 60 101
  • Profili Arsim