Kuzhiniere në kopsht fëmijësh privat 49 views

Dëshironi të bëheni Kuzhiniere në kopsht fëmijësh privat?
Aplikoni duke telefonuar Telefononi ose shkruar në WhatsApp.

Ku është vendndodhja e ABCTirana:
• abctirana, Rruga Xhaferr Shaba, Mjull Bathore, pranë TEG.
• Transporti mundësohet nga ABCTirana.
-> shiko në hartë https://www.abctirana.al/vendndodhja

Do punoni:
• 7 orë dhe 30 min në ditë. (8:00 – 15:30)
• 20 ditë në muaj.

Pushimet:
• Çdo të Shtunë dhe të Djelë.
• 28 ditë gjatë vitit.
• Dita e festave kryesore.

Ditë të tjera pushimi sipas ligjit dhe politikave të institucionit:
• Për martesë, lindje, sëmundje ose fatkeqësi.

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona abctirana, Rruga Xhaferr Shaba, Mjull-Bathore 1045
  • Tel/Mob +355 69 40 60 101
  • Profili Arsim