Kujdes Klienti 303 views6 applications

Job Expired

Nëse doni të sfidoni veten dhe të jeni pjesë me punën tuaj të një ndryshimi në Shqipëri, kompania jonë është vendi i duhur për të punuar.

Me një rritëm të lartë rritje çdo vit jemi bërë lideri i shitjeve online.
Menaxhojmë disa prej portaleve më të suksesshme në shitje si www.dyqantaxi.com www.bukinist.al www.beba.al www.idedhuratash.al .

Apliko tani

Përshkrimi i pozicionit Kujdes Klienti

Preferohen persona te qendrueshem qe duan te punojne ne kompani per nje periudhe te gjate kohe duke u trajnuar dhe duke punuar per tu rritur ne detyre vit pas viti, kompania jone i jep mundesine gjithe punonjesve te zhvillohen ne karrieren e tyre gjate kohes qe punojne tek ne.

Te interesuarit te dergojne CV me email tek adresa e emailit : hr@nettrade.al

Detyrat

Individi do te kujdeset per pyetjet dhe porosite e ndryshme qe do te vine nga klientet e kompanise.

Detyrat e tij kryesore do jene komunikimi ne chat me klientet.Marja e porosive nga rrjetet sociale apo adresat tona te emailit. Rregjistrimi i porosive ne sistem.

Komunikimi me lexuesit e librave ne telefon per gjurmimin e porosive te tyre dhe komunikimi midis rrjeteve sociale dhe emailit per titujt e librave dhe autoreve qe klientet mund te kene do te zere pjesen me te madhe te dites se punonjesve.

Gjithashtu punonjesit do te kene mundesi te provojne veten e tyre ne marketingun e librave, pershkrimin dhe do perfshihet ne strategjine e gjithe portalit me qellim pervetesimin e me shume aftesive dhe provimin e individit ne detyra te reja per zhvillimin e tij te karrieres.

Kualifikimet / Kërkesat

Te jete i komunikueshem.

Te shkruaje me drejtshkrim ne kompjuter.

Te shkruaje shpejt.

Te dije te menaxhoje klientet e shqetesuar.

Te kete ambicie per tu kualifikuar me tej.

Te jete i qendrueshem ne pune.

Shënime

Ju mund te aplikoni duke derguar nje email tek: hr@nettrade.al Me subjektin e mesazhit aplikim pune kujdesi i klientit

Please login with Candidate account to view more fields.
  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha, Blloku Gintash
  • Profili Tregti
Connect with us
Contact Us