NetTrade Albania shpk

Follow

This company has no active jobs

NetTrade Albania shpk

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha, Blloku Gintash Nr.11
  • Profili Tregti

About Us

Nettrade Albania filloi si kompania e parë e fokusuar në shitjet online në Shqipëri, me objektivin për të shtuar blerësit online.

Në fillimet tona shumë pak njerëz kishin blerë tek një faqe shqiptare dhe gjithashtu asnjë punonjës nuk kishte eksperiencën që duhej në këtë sektor, për të na treguar rrugën e duhur që duhet të ndiqnim. Me përkushtim edhe insistim të vazhdueshëm ne mësuam gjithçka vetë, duke u rritur vazhdimisht çdo vit.

Për 5 vitet e para ne jemi dyfishuar si në staf e ambiente pune ashtu edhe në shitje dhe numër klientësh. Kjo rritje në shifra u shoqërua edhe në rritje në standarte, duke na bërë ekspertë të fushës së shitjeve online dhe partner i besuar për bashkëpuntorët dhe klientët tanë. 5 vitet aktuale jemi të vendosur për tu bërë një nga shitësit me pakice më i madh në Shqipëri dhe Kosovë dhe gjithashtu pika kryesore e referimit për konsumatorin shqiptar.

Nëpërmjet platformave tona ne do të ofrojmë më shumë produkte se cilido rrjet tjetër tradicional dhe nëpërmjet infrastrukturës sonë do të mund t’i shërbejmë mijëra njerëzve çdo ditë, pavarësisht vendndodhjes së tyre.Jemi të qartë që rruga për të përshkruar është e vështirë dhe e mundimshme, por gjithashtu jemi të vendosur që duke u përmirësuar vazhdimisht dhe duke u përshtatur më shpejt me inovacionet e kohës ne do t’ia dalim me sukses.