Korrier motorrist per shperndarje porosish 33 views

Kompania CIMI, e krijuar ne vitin 1996, lider ne fushen e tregtimit te aksesoreve industriale te brandeve me te mira nderkombetare me filozofine e bazuar ne cilesine e shkelqyer te kujdesit ndaj klientit, kerkon te punesoje:

Korrier motorrist per shperndarje porosish

Detyrat/Pergjegjesite

 

 • Shperndan porosi ne kliente Brenda Tiranes.
 • Pergatit, inspekton dhe drejton motorrin.
 • Kontrollon porosite perpara dhe gjate ngarkimit dhe ne dorezim per te siguruar qe mallrat jane te plota sipas dokumentave shoqerues, ne sasi, cilesi, paketim.
 • Ndihmon me ngarkimin dhe shkarkimin e sendeve nga automjeti.
 • Kryen transportimin dhe dorezimin e mallrave tek klientet ose bizneset brenda afateve kohore.
 • Merr pjese ne menyre aktive ne dorezimin e mallrave, per te siguruar qe porosia eshte e plote, dhe klienti eshte i kenaqur.
 • Siguron nje sherbimi te shkelqyer per klientet, duke ju pergjigjur pyetjeve dhe ankesave nga klientet, te lidhura me punen e tij.
 • Respekton rruget e caktuara dhe zbatimin e orareve.
 • Kontrollon dokumentacionin e mjetit te transportit dhe sigurohet qe te jene ne rregull, perpara se te filloje levizjen me te.
 • Zbaton rregulloret dhe standardet e sigurise ne pune dhe ne trafik.
 • Kur nuk ka pune transporti, ndihmon ne punet e perditshme te dyqanit ne sistemimin e mallit.
 • Respekton orarin e punes 7:30 – 16:30

 

 

 

Kualifikime dhe Kerkesa per Vendin e Punes

 

 • Te kete perfunduar arsimin e mesem.
 • Te jete deri 18-35 vjec
 • Te kete aftesi te mira
 • Preferohet te kete eksperience pune te ngjashme
 • Person energjik, korrekt dhe I sjellshem.
 • Te kete aftesi per te punuar ne Grup.

Te gjithe te interesuarit te dergojne Cv e tyre ne adresesat :

Email: punesime.al@gmail.com, WhatsApp +355692033137 ose dorezoni Cv ne adresen CIMI, Rruga Muhamet Gjollesha, Pallati Kajtazi, Tirane.

 

 

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 5 Jobs
 • Location Tiranë