Koordinator Produkti (Fashion) 168 views

Job Expired

MEGATEK, hipermarketi me i madh i tipit “Do It Yourself” ne Shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje:

Koordinator produkti (fashion)

Qëllimi i pozocionit: Të menaxhoje portofolin e produkteve qe ka ne ngarkim.

Detyrat dhe Pergjegjesite:

 • Vlereson kerkesat e klienteve per produktet e ndryshme.
 • Asiston menaxherin e produktit( MP) gjate kerkimit ne treg, brenda dhe jashte vendit, per te gjetur furnitore per mallrat e kerkuara.
 • Asiston MP në kryerjen e nje analize te detajuar te artikujve dhe ne vendosjen e cmimeve.
 • Merr pjese ne vleresimin e ofertave te grumbulluara dhe propozimin e artikujve qe duhen blere.
 • Krijon dhe mban marredhenie te mira me furnitoret e produkteve.
 • Asiston Menaxherin e Produktit ne menaxhimin e produkteve qe kur vijne ne Megatek dhe me pas.
 • Angazhohet ne vendosjen e produkteve ne sistem.
 • Asiston marketingun ne zgjedhjen e materialeve per broshura ose materialeve te tjera .
 • Asiston perfaqesuesit e shitjeve ne dizenjimin e ofertave speciale.

Aftesite dhe Kualifikimet:
Edukimi: Preferohet Administrim Bisnesi

Eksperienca: Te pakten 2  vjet eksperience pune ne pozicione te ngjashme.

Aftesite:

 • Aftesi shume te mira komunikuese.
 • Mendim analitik , aftesi ne marrjen e vendimeve, aftesi te mira
 • Te dije te mbaje konfidecialitetin.
 • Njohuri shume te mira te anglishtes dhe kompjuterit.

Procedura e Aplikimit:
Per te aplikuar per kete pozicion, ju lutemi dorezoni CV te detajuar tek Divizioni i Burimeve Njerezore nepermjet njeres nga menyrat si ne vijim:

1. Me E-mail: hr@mercato.al

2.ose duke kontaktuar ne numrin069 40 22 492
3. Duke derguar me poste ne adresen e meposhtme:
MEGATEK S.A
Divizioni i Burimeve Njerezore
Autostrada Tirane-Durres km 7.
Tirana, Albania

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 30 Jobs
 • Location
 • Rruga/Zona Autostrada Tirane-Durres, Km 7
 • Profili Tregti me shumice