KONSULENT NE GJUHEN ITALIANE 276 views

Job Expired

Masnet Shpk – Call Center Italisht – Ofrohen vende pune në gjuhën italiane në fushatat e shitjeve për produktet e bukurisë, kujdesit për trupin, mirëqenies, dietën dhe stilin e jetës.
Kriteret adapte për këtë punë:
-Gjuha italiane e mirëfolur.
-Aftësi të mira në komunikim.
-Aftësi të mira në shitje.
‼️ Këto vende pune ofrohen edhe për agjentë pa përvojë ‼️
Çfarë ofrojmë ne: ⤵️
-Pagesë 300 lekë neto ora + bonuse që shkojnë deri në 2000 € në muaj.
-Kontratë të rregullt sipas kodit të punës.
-Trajnime me profesionist të fushës për t’ju ndihmuar të arrini objektivat.
-Ambjent rinor dhe komod.
-Zgjidhni orarin tuaj më të lirë nga ora 09:00 deri në 18:00.
Bëhuni pjesë e skuadrës tonë për të përjetuar eksperiencën dhe ndërtimin e të ardhmes tuaj!
Ju mirëpresim!
Për informacione më shumë:⤵️
📱Cel: +355 68 46 04 555
📧 Email: selezione@masnet.al

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 18 Jobs
  • Location Albania, Durrës