Kompania Univers Reklama kerkon te punesoje Ndihmese femra ne Repart 65 views

Job Expired

Kompania “Univers Reklama” shpk, e cila operon në tregun vendas që prej vitit 2001 në fushën e Printimeve Dixhitale të Formatit të Madh, si dhe Prodhimit të reklamave për ambjente të brendshme dhe të jashtme, nxjerr njoftimin për vënde të lira pune në pozicionin:

Ndihmëse femër në repart

Kërkesat për kualifikim:

  • Të ketë eksperienca pune
  • Të përballojë volume të mira pune dhe me cilësi;
  • Aftësi të mira komunikuese dhe pune në grup

Të gjithë personat e interesuar mund të aplikojnë duke telefonuar në numrat e mëposhtëm ose duke dërguar e-mail tek adresa: hr@universreklama.comKandidatet e përzgjedhur do të njoftohen për takime të mëtejshme.
Kontakt: 047 800 200 / Mob: 672 070 786

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Mbikalimi Rinas, Qaf kashar
  • Tel/Mob 047 800 200
  • Profili Marketing