Univers Reklama

Follow

This company has no active jobs

Univers Reklama

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Mbikalimi Rinas, Qaf kashar
  • Tel/Mob 047 800 200
  • Profili Marketing

About Us

Kompania jonë ofron një gamë të gjerë shërbimesh në tregun shqiptar dhe rajonal. Univers Reklama është lider i padiskutueshëm për shërbimet e mëposhtme:

Printime dixhitale
Printime Indoor
Printime në adeziv
Printime në letër muri
Printime Outdoor
Billboard
City lights
Brandime
Printime direkte në materiale të ngurta
Veshje automjetesh
Prodhim reklame
Germa 3D
Reklama ndriçuese
Rekl