Kompania “Mon Chéri” kerkon te punësoje Shitese ne Coffee Shop, Rruga e Kavajes. 45 views

Kompania “Mon Chéri” kerkon te punësoje Shitese ne Coffee Shop, Rruga e Kavajes.
Kriteret:

  • Të ketë përfunduar shkollën e mesme/të lartë.
  • Të jetë e gatshme të punojë me kohë të plotë.
  • Preferohen kandidatë mbi 20 vjec.
  • Të pëlqejë punën në grup.
  • Të ketë aftësi të mira komunikuese.
  • Të krijojë dhe ruajë marrëdhënie të mira me bashkëpunëtorët dhe kolegët.
  • Të jetë e përkushtuar në punë, të ketë vetëbesim dhe vetë-motivim.
  • Të jetë e aftë të kryejë detyrat sipas prioriteteve që kanë.

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentet e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikoni në adresën e e-mail-it: punesim@moncheri.al
*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”

“Mon Chéri sh.p.k”
Rr.Kavajes, Condor Center, Tirane
Kontakt : 0688047315

 

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location
 • Profili Punesim