Kompania Commerce Corp, kerkon kandidate me eksperience: Magazinier, Koordinatore zyre, Operatore telefonie, Junior Graphic Designer, Rrobaqepese dhe Agjent shitjesh 505 views11 applications

“Commerce Corp” eshte nje kompani qe e ka nisur aktivitetin e saj ne vitin 2011.
Ne perberjen e Kompanise, qendrojne solide disa nga Markat me te fuqishme ne tregun Shqiptar dhe jo vetem.
Nder te tjera, pjese perberse e kompanise jane SHOPTV, BIOTE, BLUE LUNA, WOODY, te gjitha marka te cilat,
jane lider ne fushat e tyre, duke plotesuar hapsirat qe mungojne ne treg sic jane cilesia, sherbimi dhe cmimi.

Kompania Commerce Corp po kerkon kandidate me eksperience ne pozicionin:

Magazinier:

Ne fabrike prodhimi dyshekesh ne Maminas
– Me eksperience
– Transporti I siguruar nga kompania

Detyrat:
1. Bene raportime
2. Kontrollon invenatrin
3. Verifikon faturat dhe proces verbale.

Koordinatore zyre:
* – Puna 7 ore e 30 minuta
– Duhet te jete e organizuar
– E gatshme per te realizuar proceset e punes.
– Te jete fleksibel me turnet.
– Adresa: Myslym Shyr, Tirane.

Operatore telefonie:

– 5 ore e 15 minuta
– Pune me turne
– Aftesi bindese, dhe komunikim te qarte
– Nje nga Kompanite me te mira ne vend!
– Adresa: Komuna e Parisit.

Junior Graphic Designer:
• Kreativ dhe I organizuar
• Te perfitoje shpejte proceset e punes.
• Te beje raportime te qarta.
• Te kete deshire per t’u zhvilluar.
Adresa: Myslym Shyr, Tirane.

Rrobaqepese:
• Ne fabrike dyshekesh ne Maminas.
• Transporti I siguruar nga kompania.
• Bonuse ne pune
• Te jete e organizuar ne pune.
• Te perdori makinen lineare dhe suzator.
• Stafi shume I mire, kerkojme vetem njerez te mbare!

Agjent shitjesh:
• Me eksperience ne shitje
• Te kete aftesi te shkelqyera ne komunikim
• Te bej raportime ditore te sakta
• Te kete Leje drejtimi, kategoria B.
• Evidenton kliente te rinj potencial.

Te interesuarit jane te lutur te na kontaktojne ne nr: 068 20 14 906 e-mail: hr@cco.al
DEPARTAMENTI I BNJ

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Tregti