Kompania Alvision sh.p.k, Kerkon Elektricist, i cili te kete njohurite baze per instalimin e impainteve industriale dhe civile. 28 views1 application

Kandidati duhet te kete te pakten 2 vjet eksperience ne fushen e instalimeve civile,
– Preferohet te kete mbaruar shkollen e mesme profesionale.
– Te jete i afte te punoje ne grup dhe nen presion duke ruajtur cilesine e punimeve.
– Te njohe dhe te zbatoje rregullat e sigurimit teknik.
– Orari i punes eshte 8 ore ne gjashte dite te javes.
Te interesuarit te dergojne CV ne adresen e email. info@alvision.al

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Hoxha Tahsin, pll. Vjero, kati 1, Hyrja Biznesit
  • Profili Elektronike, Energjitike, Projektim/Inxhinieri