Alvision sh.p.k

Follow

This company has no active jobs

Alvision sh.p.k

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Hoxha Tahsin, pll. Vjero, kati 1, Hyrja Biznesit
  • Profili Elektronike, Energjitike, Projektim/Inxhinieri

About Us

AlVision harton dhe realizon projektet elektrike, elektronike dhe softuerike të nevojshme për automatizimin e impiantëve të ndërtesave. Duke filluar nga projektimi deri në asemblim te komponenteve, nga realizimi i softuerit deri te komisionimi i sistemeve të realizuara. Të gjitha keto të projektuara posaçërisht për nevojat specifike të secilit impiant, secilën ndërtese, secilit klient, duke integruar inovacionin teknologjik dhe aftësitë njerëzore