Kompania Alvision Kerkon te punesoje Inxhinier Elektrik 88 views1 application

Kandidati/a duhet te kete eksperience minimalisht 5 vjet ne fushen e zbatimit,
Te kete kete diplomen Bacelor dhe Master ne Inxhinieri Elektrik, (profili automatizim ose energjitike)
Duhet te zoteroje aftesi komunikuese shume te mire, te organizoje punen e kantiereve dhe te ndjeke problematikat teknike.
Duhet te njohe shume mire Programet si: Autocad, Office, dhe Internet. Perben avantazh Revit.
Te njohe shume mire normat, manualet, standardet dhe rregulloret e projektim/zbatimit te sistemeve elektrike.
Te hartoje dokumentacionin perkates te kantiereve si libreza masash, sigurimin teknik, komisjonimin dhe kolaudimin. Te punoje nen presion dhe te zbatoje afatet e punimeve. Te kete aftesi organizative te stafit teknik dhe te menaxhoje porosite me furnitoret.
Te punoje te menyre te pavarur dhe ne Grup, te kete aftesi kerkuese dhe zhvilluese ne teknologji, te zhvilloje projekte dhe te ndjeke punimet ne kantiere.
Orari i punes eshte 8 ore, ne 6 dite te javes.
Kandidati/a te dergoje CV ne adresen e email info@alvision.al

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Hoxha Tahsin, pll. Vjero, kati 1, Hyrja Biznesit
  • Profili Elektronike, Energjitike, Projektim/Inxhinieri