Klinike Dentare Zahnärztin Stela Xhelili kerkon Specialist Marketingu – remote 218 views7 applications

Klinike Dentare Zahnärztin Stela Xhelili kerkon te punesoje per te mirembajtuar dhe optimuar websiten e saj nje Specialist Marketingu SEO.

Detyrat

 • Te editoje fotot dhe materialet nepermjet programeve Adobe Photoshop / Canva
 • Te mirembaje faqen e webit cdo dite duke publikuar fotot e edituara
 • Te rindertoje pjese te ndryshme te faqes se webit, duke u pershtatur me teknologjite e fundit
 • Te optimoje faqen e Webit ne menyre qe te rankohet sa me lart ne google, SEO

Kualifikimet

 • Te kete perfunduar studimet per Informatike / Teknologji Informacioni / Informatike – Ekonomike etj.
 • Te kete eksperience pune ne kete profesion me shume se 2 vjet
 • Te kete njohuri rreth WIX / WordPress, Html, Css, Javascript, SEO, Programeve Adobe dhe Canva

Ofrojme:

 • Pagese e diskutueshme
 • Orare fleksibel, dhe puna do te kryhet remote nga shtepia

Te interesuarit te dergojne Cv ne email: Job@zahnarzt-karli1.de">Job@zahnarzt-karli1.de
ose ne: whatsapp

sNIoGyy.png

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Profili Mjeksi