“Këshillues Klienti ne Dege” Tirane. 142 views1 application

Job Expired

Detyrat e punës:

Kontribuon ne arritjen dhe tejkalimin e targeteve te deges bazuar ne treguesit e performances qe u eshte dhene
Siguron eksperiencen me te mire per klientet dhe krijon kliente besnik per kompanine
Zbaton procedurat dhe politikat ne fuqi
Trajton ankesat/kerkeseat/ feedback-un e klienteve ne menyre profesionale
Kryen telefonata efektive drejt klienteve me vonese ne pagesa
Kryen telefonata “After Sale” drejtuar klienteve egzistues per tu ofruar sherbime te tjera
Respekton kodin e etikes se kompanise
Pergjigjet ne menyre efektive thirrjeve hyrese sipas kerkesave te punesAftësitë e kërkuara:Komunikim te shkelqyer dhe aftesi nderpersonale
Aftësia për të kryer shumë detyra në një mjedis shumë dinamik
Orientimi drejt kënaqësisë së klientit dhe aftesi ne shitje
Aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur dhe në ekip me mbikqyrje te limituar
Aftësia për të reaguar me qetësi dhe profesionalizëm ndaj situatave stresuese
Duhet të jetë tolerant ndaj të gjitha llojeve të personalitetit të klientëve,punonjesish etj
Njohuri pune të aplikacionit të Microsoft OfficeEdukimi / Eksperienca e punës:Diplomë bachelor ne biznes,finance ose fusha te ngjashme
Te pakten 1 vit experience në institucionet financiare apo në pozicione të ngjashme do të konsiderohej një avantazh
Njohja e mirë e gjuhës angleze.

Ju lutemi na dërgoni CV-në tuaj në adresën e emailit, hr@iutecredit.al

Të gjitha aplikimet do të trajtohen me nivel të lartë konfidencialiteti.

 

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 5 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Andon Z. Çajupi, Nd.3, H.2, Kt.3, Tiranë, Shqipëri
  • Profili Sherbime Financjare