“Këshillues Klienti ne Dege” BERAT 167 views1 application

Job Expired

Detyrat e punës:

 • Kontribuon ne arritjen dhe tejkalimin e targeteve te deges bazuar ne treguesit e performances qe u eshte dhene
 • Siguron eksperiencen me te mire per klientet dhe krijon kliente besnik per kompanine
 • Zbaton procedurat dhe politikat ne fuqi
 • Trajton ankesat/kerkeseat/ feedback-un e klienteve ne menyre profesionale
 • Kryen telefonata efektive drejt klienteve me vonese ne pagesa
 • Kryen telefonata “After Sale” drejtuar klienteve egzistues per tu ofruar sherbime te tjera
 • Respekton kodin e etikes se kompanise
 • Pergjigjet ne menyre efektive thirrjeve hyrese sipas kerkesave te punes


Aftësitë e kërkuara:

 • Komunikim te shkelqyer dhe aftesi nderpersonale
 • Aftësia për të kryer shumë detyra në një mjedis shumë dinamik
 • Orientimi drejt kënaqësisë së klientit dhe aftesi ne shitje
 • Aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur dhe në ekip me mbikqyrje te limituar
 • Aftësia për të reaguar me qetësi dhe profesionalizëm ndaj situatave stresuese
 • Duhet të jetë tolerant ndaj të gjitha llojeve të personalitetit të klientëve,punonjesish etj
 • Njohuri pune të aplikocionit Microsoft Office


Edukimi / Eksperienca e punës:

 • Diplomë bachelor ne biznes, finance ose fusha te ngjashme
 • Te pakten 1 vit experience në institucionet financiare apo në pozicione të ngjashme do të konsiderohej një avantazh
 • Njohja e mirë e gjuhës angleze

Deadline për të aplikuar: 21.06.2023
Për të aplikuar në këtë pozicion, dërgoni CV tuaj në hr@iutecredit.al

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rr. Andon Z. Çajupi, Nd.3, H.2, Kt.3, Tiranë, Shqipëri
 • Profili Sherbime Financjare