Kerkojme te punesojme Videographer/ Video Editor . 119 views

Job Expired

Infiniti Marketing, është në kërkim të një stafi kreativ dhe optimist në punë, pa patur paragjykime dhe diferencime.

Pozicioni vakant:

Videographer/ Video Editor

Detyrat :

 • Komunikimi dhe bashkepunimi me klientin ne lidhje me permbajtjen e filmimeve dhe perpunimin e tyre.
 • Pergatitja e nje plani mujor ne lidhje me filmimet dhe permbajtjen e videove.
 • Organizimi dhe menaxhimi i kohes per t’iu permbajtur planit paraprak.
 • Filmimi dhe editimi i videove sipas kerkesave te klientit.
 • Bashkepunimi dhe komunikimi i vazhdueshem me departamntet e tjera ne lidhje me procesin e punes dhe permbushjen e kerkesave te klienteve.
 • Raportimi i vazhdueshem tek menaxheri i kompanise ne lidhje me ecurine e punes dhe arritjet personale.

Kualifikimet :

 • Të njohë programet Adobe Premier,Adobe After Effect, Adobe Ilustrator.
 • Njohja e programeve: Photoshop,Corel, Ilustrator përbën përparësi.
 • Aftesi organizative, drejtuese dhe pune ne grup;
 • I pergjegjshem per kryerjen e detyrave, zbatimin e afateve dhe realizimit te objektivave.
 • Aftesi te shkelqyera komunikimi dhe bashkeveprimi me kliente.

Të interesuarit të dërgojnë Cv e tyre duke specifikuar pozicionin per te cilin aplikojne me Subjekt ne adresat e meposhtme:

E-mail: hr@infinitioffice.al
Kontakt : 
0693680136
Ju mirepresim!

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 21 Jobs
 • Location Albania, Kosova
 • Tel/Mob +355696868598 +355685200000
 • Profili Tregti