Kerkojme te punesojme Shitës/e ne showroom 554 views

Kancelari “Infiniti Office” është rrjeti më i madh i kancelarisë në Shqipëri duke operuar me një numër të madh dyqanesh në Tiranë.
“Infiniti Office” , nje kompani e suksesshme ne tregun e punëështë gjithmonë në kërkim të një stafi kreativ, energjik dhe optimist në punë, pa patur paragjykime apo diferencime.

Në kuadër të zgjerimit të kompanisë sonë me staf janë të hapura intervistat e punës në pozicionin e punes Shitës/e në showroom

Detyrat dhe përgjegjësitë:

• Maksimizon shitjet e produkteve duke informuar dhe sugjeruar klientët për produktet përkatëse;
• Mirëpret klientët në dyqan dhe ju përgjigjet nevojave, kërkesave dhe interesave të tyre rreth produkteve;

Kualifikimet dhe aftësi të tjera :

• Të ketë aftësi të mira komunikuese, korrektësi dhe shkathtësi;
• Të përdorë lehtësisht programet bazë kompjuterike;
• Preferohen të jenë të qendrueshem dhe afatgjatë në punë ;

Ofrojmë për ju:

 

  • Mjedis komod, pozitiv e dinamik pune.
  • Staf profesional dhe bashkepunues per realizimin me sukses te objektivave tuaja.
  • Motivojmë arritjet dhe performancen tuaj në punë.

Të interesuarit të dërgojnë Cv e tyre në adresat e mëposhtme duke shkruar në subjekt pozicionin e punës për të cilën aplikoni .

E-mail:

infinitipunesime@gmail.com

 

Cel: 0693680136

Ju mirëpresim!

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 32 Jobs
  • Location Albania, Kosova
  • Tel/Mob +355696868598 +355685200000
  • Profili Tregti