Kerkojme te punesojme: Motorrist 149 views

Kancelari “Infiniti Office” është rrjeti më i madh i kancelarisë në Shqipëri, me një numër të madh dyqanesh në Tiranë.
Infiniti Office, gjithmonë është në kërkim të një stafi kreativ dhe optimist në punë, pa patur paragjykime dhe diferencime.

Pozicioni vakant: Motorrist


Detyrat dhe përgjegjësitë:
• Duhet të jetë i përgjegjshëm dhe i përpikte me oraret .
• Duhet të zbatojë kërkesat e klientëve dhe të jetë i sjellshëm me ta.
• Të jetë korrekt me eprorët dhe të raportojë për çdo problem.

Aftësitë dhe kualifikimet:
• Eksperiencat e mëparshme te punës përbëjnë avantazh.
• Te kete leje drejtimi te klasit B.

Të interesuarit të dërgojnë Cv në adresën E-mail: hr@infinitioffice.al ose të kontaktojnë në nr. e kontaktit: 0693680136.

Ju mirepresim!

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 29 Jobs
  • Location Albania, Kosova
  • Tel/Mob +355696868598 +355685200000
  • Profili Tregti