Kerkojme te punesojme Monitorues Kamerash . 436 views

Job Expired

Kancelari “Infiniti Office” është rrjeti më i madh i kancelarisë në Shqipëri, me një numër të madh dyqanesh në Tiranë.

Pozicioni vakant: Monitorues Kamerash

Detyrat/ Pergjegjesite:

  • Monitorimi i sistemeve te sigurise te vendosura ne ambjentet e “Infiniti Office”
  • Dhenia e informacioneve per sherbimet e ofruara.
  • Aftësi të mira komunikuese, ndërpersonale dhe organizative.
  • Njohuri të programeve bazë kompjuterike.

​Të interesuarit të dërgojnë Cv në adresën E-mail:

ose të kontaktojnë në nr. e kontaktit: 0693680136

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location Albania, Kosova
  • Tel/Mob +355696868598 +355685200000
  • Profili Tregti