Kerkojme te punesojme : Asistent/e Printimesh 118 views

Detyrat:

-Asiston ne printimin e artikujve te ndryshem promocional

-Kujdeset per pefundimin ne kohe  e korrekt te procesit te punes

Te jete person korrekt, i komunkueshem , miqesor dhe bashkepunues  .

Ofrojme kushte pune komode .

Paga shume e kenaqshme .

 

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 29 Jobs
  • Location Albania, Kosova
  • Tel/Mob +355696868598 +355685200000
  • Profili Tregti