Kerkojme punetore dhe usta per lyerje patinim dhe gips 76 views

Kerkojme punetore dhe ustallare

Per Lyerje
Per patinim
Per gips

Pagesa e kenaqshme
Kushte shume te mira pune

Adresa: Tirane

Kontaktoni telefon ose whatsapp
+355 69 768 6032

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 136 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim