Kerkojme: Promotore produkti (2 vende) 47 views

Përgjegjësitë/Detyrat

 • Njohja e mire e produkteve te “Carlsberg”, dhenia e informacionit te sakte si dhe duke ju përgjigjur me kompetencë çdokërkese të konsumatorit mbi produktin.
 • Zbaton me perpikmeri dhe profesionalizem planin e eventeve mujore promocionale ne “on trade” dhe “off trade” (bare,restorante, lounge, club, marketet e medha) si dhe eventeve sezonale ne zonat bregdetare, festivalet e birres, te paracaktuara dhe te komunikuara nga Departamenti i Marketingut.
 • Nderton nje marredhenie te mire si me konsumatoret e drejtperdrejte ashtu dhe me rrjetet e bizneseve duke siguruar qe produkti te jete prezent ne cdo ekspozitor te tyren.
 • Bashkëpunon ngushtesisht me stafin e Dep. te Marketingut si dhe ate te Shitjeve për të rrituer rrjetin e klienteve dhe te konsumatoreve te produkteve te “Carlsberg”
 • Eshte pergjegjese per mjetet e punes dhe produktet qe i vihen ne dispozicion per realizimin e eventeve.

Te tjera

 • Te kete eksperience ne fushe, pjesemarrje ne fushata te ndryshme promocionale
 • E afte ne komunikim, artikulacion i shkelqyer.
 • Njohese e gjuhes se huaj, preferohet anglisht
 • Leje drejtimi e tipit B

Dërgoni CV tuaj, brenda dates 01.03.2024, në adresën hr@add.al

SUKSESE!

More Information

Apply for this job Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rr. Dhaskal Tod'hri Nr. 35, Kashar
 • Profili Tregti