Kërkojme operator në gjuhën italiane! 43 views

Flet italisht por nuk ke eksperience?

Dëshiron të fillosh punë në nje zyre serioze dhe komode ku të ardhurat të jen të larta?

Dëshiron të kesh fundjavën pushim?

E kemi ruajtur vëndin për ty!

Jemi në kërkim të operatorëve në gjuhën italiane,fushata luce/gas .

Kërkojme:

Nivel mesatar të gjuhës italiane!

Disponilibitet part/full time!

Dëshire për të punaur dhe seriozitet.

Ofrojme:

Pagesa deri ne 400 lek/h.

Bonuse ditore ,javore,mujore.

Fundjava pushim!

Ambjente komode dhe miqësor!

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 42 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Qender
  • Tel/Mob +355685391424
  • Profili Punesim