Kerkojme Inxhinier mekanik, Instalues elektrik/mekanik, Mirembajtes per ashensore dhe Shkalle elektrike Schindler 415 views

Job Expired

EME ASHENSOR GROUP SH.P.K është distributori ekskluziv i kompanisë Schindler
në territorin e Shqiperise për shitje, instalime, mirembajtje te ashensorëve, shkallëve lëvizëse dhe tapeteve lëvizëse.
EME ASHENSOR GROUP SH.P.K kërkon të punësojë:

 • Instalues mekanik per ashensore & shkalle elektrike Schindler
 • Instalues elektrik per ashensore dhe shkalle elektrike Schindler
 • Inxhinier mekanik, te kontrolloje te gjitha makinerite ne terren para, gjate dhe pas instalimit.
  Te kete njohuri dhe te jete pergjegjes per sigurimin teknik
 • Mirembajtes per ashensore dhe shkalle elektrike Schindler

Kualifikimet

 • Të dinë të lexojnë skemat elektrike.
 • Të dinë të lexojnë vizatimet mekanike.
 • Të kenë eksperiencë pune mbi 3 vite në fushën e mekanikës dhe elektrikës.
 • Të kenë licence shoferi (patentë).
 • Të jenë të disponueshëm për të punuar në të gjithë territorin e Shqiperisë & Kosovës.
 • Të jenë të motivuar dhe të përgjegjshëm gjatë orarit të punës.
 • Të kenë aftësi komunikimi në grup dhe të mbrojnë interesat e EME.
 • Të jenë në moshën 23 deri në 45 vjec
 • Të mbrojnë të drejtën intelektuale të kompanisë.
 • Të mbrojnë të gjithë informacionin që do u jepet nga kompania .

Orari i punës

 • E hënë – E shtunë
 • 7:00 ne mengjes fillon puna.
 • 12:00 deri në 13:00 pushimi i drekës
 • 13:00-17:00 përfundimi i ditës së punës.

PAGA

 • Paga e kenaqshme dhe kushte te mira pune.
 • Mundesi rritje ne karriere ne baze te eksperiences se fituar.

KONTAKTE:
Për me shume info mundeni te telefononi ne numrat tane
AL: 00355 672064551
AL: 00355 672064553
ose mund të dërgoni CV tuaj në adresën e E-mailit: info@emegroup.al

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 0 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Profili Tregti dhe Prodhim