Kerkojme: 100 Operator/e per Sondazhe 40 views

 • Kerkohen njohuri te gjuhes Italiane
 • Disponibilitet ne orarin 10:00-17:00
 • Mundesi rritje financiare dhe profesionale
 • Ambjent pune komod dhe dinamik
 • Staf miqesor dhe i perkushtuar
 • Rezervo orarin per interviste ne numrin celular 0698729117
  Email : hr.opus@hotmail.com

  Cel. : 0698729117

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 2 Jobs
 • Location
 • Rruga/Zona BULEVARDI GJERGJ FISHTA, RRUGA IRFAN TOMINI (TEK PALLATET DELI JORGJI PRAN CREDINS BANK DHE RESTORANT TRATORIS)
 • Tel/Mob 0698729117
 • Profili Call Center