Opus shpk

Follow

This company has no active jobs

Opus shpk

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona BULEVARDI GJERGJ FISHTA, RRUGA IRFAN TOMINI (TEK PALLATET DELI JORGJI PRAN CREDINS BANK DHE RESTORANT TRATORIS)
  • Tel/Mob 0698729117
  • Profili Call Center