Kërkojm rekrutuese të jashtme 175 views16 applications

Job Expired

Kërkohet një rekrutuese e jashtme!
Kandidatet duhet të bejn postime pune dhe te caktojn takime për intervista.
Preferohet me eksperience të mëparshme në rekrutim stafi.
Puna nuk ka orare fikse, mund të behet edhe nga shtepia.
Pagesa ështe me % në bazë të stafit që sjell.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 42 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Qender
  • Tel/Mob +355685391424
  • Profili Punesim