Kerkoj ing. Elektrik / Elektronik 328 views4 applications

Kerkoj ing. Elektrik / Elektronik

 

Kompania Boreal kerkon te punesoje nje Elektricist/e, ing.elektrike / elektronik

 

Detyrat e perdtshme/Profili i punes:

 • Procesi i punes eshte te lexoje materialin Tekst ku jane pershkruar detajet e projektit
 • Te punoje me vizatimet teknike duke vizatuar me programe teknike per te nxjerre sasine e materialeve qe duhen perdorur ne projekt.
 • Te hartoje preventivin e materialeve te nevojshme (bazes materiale) per kryerjen e instalimeve.
 • Pjese e nje grupi me ing te ndryshem ku do kene takime ditore dhe javore
 •  Llogaritja e punes qe kerkohet per te kryer projektin.
 • Sistemimi i Dokumentave, Vizatimeve, ne server.

 

Kerkesat e Profilit:

 • Te kuptoje projektet dhe te orientohet me ane te vizatimeve teknike
 • Te kete njohuri te mira te gjuhes angleze
 • Te kete aftesi te mira kompjuterike ne programet Excel, AutoCAD, Pdf Revu, etj.

(Gjate fazes se pare do trajnohet me programet e zyres dhe strukturen e punes)

 • Perben plus po te  kete mbaruar studimet per inxhinieri Elektrike ose elektronike

 

 

Perfitimet e te punesuarit

 • Pune ne zyre personale dhe orare fleksibel
 • Pune ne grup me inxh te larte dhe pjesemarrje ne trajnime te ndryshme gjate vitit
 • Mundesi e punes nga shtepia nese kandidati tregon seriozitet dhe arrin rezultate ne kohen e kerkuar

Dergoni CV tek: borealtechab@gmail.com

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Tiranë, Norvegji, Suedi
 • Profili Arkitektur, IT, Ndertim