BorealTech

Follow

This company has no active jobs

BorealTech

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location TiranĂ«, Norvegji, Suedi
  • Profili Arkitektur, IT, Ndertim

About Us

Boreal Tech eshte nje kompani me fokus ne projektimin dhe zbatimin e projekteve elektrike dhe elektronike.

Kompania eshte krijuar qe prej vitit 2012 dhe vazhdon te operoje ne tregun shqiptare. Vecantia e Boreal Tech eshte se qe prej vitit 2019 ka marre kontrata projektesh ne tregun internacional.

Disa prej projekteve jashte Shqiperise jane qene projektimi dhe zbatimi ne NYC, USA, Norvegji, Finlande, Zvicer, etj. Per te kryer me sukses dhe standart te larte detyrat e perditshme fokusi yne eshte ne mirembajtjen e stafin duke i ofruar atij pajisjet me te fundit te fushes , marrja pjese ne panaire te ndryshme dhe trajnime me trajnere nderkombetar.