Kerkohet te punesohet shofer. 270 views4 applications

Job Expired

Kancelari “Infiniti Office” është rrjeti më i madh i kancelarisë në Shqipëri duke operuar me një numër të madh dyqanesh në Tiranë.
“Infiniti Office” , nje kompani e suksesshme ne tregun e punes është gjithmonë në kërkim të një stafi kreativ, energjik dhe optimist në punë, pa patur paragjykime apo diferencime.

Në kuadër të zgjerimit të kompanisë sonë me staf janë të hapura intervistat e punës në pozicionin e punes Shofer.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

• Duhet të jetë i përgjegjshëm, korrekt dhe i përpikte.

  • Te jete i pajisur me leje drejtimi Klasi B.
  • Te jete i moshes 19-25 vjec.
  • Eksperiencat e meparshme te punes do te perbenin avantazh .

Të interesuarit të dërgojnë Cv e tyre në adresat e meposhtme :

E-mail:

infinitipunesime@gmail.com

Cel: 0693680136

Ju mirepresim!

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 32 Jobs
  • Location Albania, Kosova
  • Tel/Mob +355696868598 +355685200000
  • Profili Tregti