Kerkohet te punesohet recepsioniste 197 views6 applications

Vend i lirë pune recepsioniste.
Kandidatja:

• Të ketë aftësi të shkëlqyera komunikimi.
• Fleksibilitet në orare.
• Aftësi të mira menaxhimi.
• Të jete e shkathët dhe korrekte me oraret.
• Eksperienca përben avantazh.
• Te ketë njohuritë bazë te kompjuterit.
• Të jetë me banim në Tiranë.

Puna organizohet ne turne 4,6,8 orarëshe
Një ditë në javë pushim
Paga duke filluar nga 75,000 lekë

 

 

 

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Teodor Keko
  • Tel/Mob 0696884470
  • Profili Estetike