Kerkohet te punesohet Menaxher Produktesh 471 views

Kancelari “Infiniti Office” është rrjeti më i madh i kancelarisë në Shqipëri duke operuar me një numër të madh dyqanesh në Tiranë.
“Infiniti Office” , një kompani e suksesshme në tregun e punës është gjithmonë në kërkim të një stafi kreativ, energjik dhe optimist në punë, pa patur paragjykime apo diferencime.

Në kuadër të zgjerimit të kompanisë sonë me staf janë të hapura intervistat e punës në pozicionin e punës Menaxher Produktesh .

Aftësitë dhe kualifikimet:

  • Eksperienca e mëparshme në marketing përbën avantazh .
  • Të jetë kreativ dhe të ketë aftësi të mira kërkimore në treg.
  • Të ketë aftësi të mira analitike, negociuese, menaxhimi , komunikimi, prezantimi dhe raportimi tek përgjegjësi i sektorit apo eprori.
  • Të jetë njohës dhe përdorues i paketave MS Office (Word, Excel, PowerPoint) .

Të interesuarit të dërgojnë Cv e tyre në adresat e mëposhtme duke shkruar në subjekt pozicionin e punës për të cilën aplikoni .

E-mail: infinitipunesime@gmail.com

Cel: 0693680136

Ju mirëpresim!

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 20 Jobs
  • Location Albania, Kosova
  • Tel/Mob +355696868598 +355685200000
  • Profili Tregti