Kerkohet Shites Tiranë 28 views

BalkanSport shpk, distributori zyrtar i markave të mirënjohura sportive si adidas, Reebok, Head, Mares dhe Givova për Shqiperinë; dhe gjithashtu përfaqësues zyrtar i rrjetit multibrand sportiv INTERSPORT dhe The Athlete’s Foot, kërkon të punësojë kandidatët e interesuar në pozicionin Shites në dyqanet adidas/Intersport.

Kandidatët e interesuar për pozicionin e mësipërm, duhet të dërgojnë CV-në në adresën e-mailit: hr@balkansport.al ose në whatsapp +35567 71 15 111.

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Gjergj Legisi, ish NUB, Laprake, Tirane
  • Tel/Mob 04 220 8295
  • Profili Tregti