Kerkohet; Shitës/e zona e Selitës (full/time ) 622 views1 application

Job Expired

Kancelari “Infiniti Office” është rrjeti më i madh i kancelarisë në Shqipëri, me një numër të madh dyqanesh në Tiranë.
Infiniti Office, gjithmonë është në kërkim të një stafi kreativ dhe optimist në punë, pa patur paragjykime dhe diferencime.

Pozicioni vakant: Shitës/e në kancelari zona e Selitës (ish stacioni i fundit të Tiranës së re).

Orari 07;30/15;30

Detyrat dhe përgjegjësitë:

• Maksimizon shitjet e produkteve duke u treguar klienteve për produktet dhe bënë sugjerime;
• Mirëpret klientët në dyqan dhe ju përgjigjet pyetjeve të tyre;

Aftësitë dhe kualifikimet:

• Aftësi të mira komunikuese, korrektësi dhe shkathtësi;
• Të përdorë lehtësisht programet bazë kompjuterike;
• Preferohen të jenë afatgjatë;

Të interesuarit të dërgojnë Cv në adresën E-mail:

ose të kontaktojnë në nr. e kontaktit: 0693680136

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Kosova
  • Tel/Mob +355696868598 +355685200000
  • Profili Tregti