Kërkohet sanitare për zyre! 1214 views

Job Expired

Kërkohet sanitare për zyre!

Kërkohet një zonje e rregullt dhe me vullnet per pune!

Mosha:30-45 vjeçe

Pastrimi duhet të bëhet para ores 10:00 ose pas orës 19:00 , nga e hëna në të premte.

Puna ështe 2-3 ore në ditë!

Pagesa:200€

 

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 5 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Qender
  • Tel/Mob +355685391424
  • Profili Punesim