Kerkohet Sanitare 29 views

Job Expired

Sanitare, kryen pastrimin e ambjenteve të punës në kompani dhe kujdeset që higjene e tyre që të jetë në standarte maksimale.

Roli dhe Përgjegjësitë:

 • Kujdeset nepërmjet punës efikase të arrijë e të ruaj standarte të larta pastërtie dhe higjene.
 • Të realizojë me përpikmëri detyrat që i ngarkohen.

Aftësitë:

 • Të jetë korrekte dhe të ketë përkushtim maksimal gjatë orarit të punës.
 • Të ketë aftësi të shkëlqyera komunikimi, sjellje e paraqitje

Edukimi dhe Kualifikimet:

 • Arsimi i mesëm është avantazh.

Adresa e punës:

 • “Gjergj Legisi”, Laprakë, ngjitur me adidas Outlet Laprake

Kandidatët e interesuar për pozicionin e mësipërm, duhet të dërgojnë CV-në deri më, datë

31.05.2022  në adresën e-mailit: hr@balkansport.al ose whatsapp +355677115111.

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 4 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga Gjergj Legisi, ish NUB, Laprake, Tirane
 • Tel/Mob 04 220 8295
 • Profili Tregti