Kerkohet Pergjegjese Finance 77 views

 

Kompania Globe nisi aktivitetin në fushën e tregtimit të pajisjeve elektroshtëpiake dhe elektronike në vitin 2002, me showroom-in e parë “Electrolux’’ në Tiranë. Hap pas hapi, ajo u konsolidua duke arritur të jetë një nga kompanitë lider në vend.

 

Në Globe ne jemi të përkushtuar për rritjen e biznesit tonë, duke zhvilluar  burimet tona njerëzore, për ti dhënë të gjithëve mundësinë të jenë pjesë e përbashkët e suksesit tonë. Ne ofrojmë mundësi që të shkëlqeni në një ekip të pasur me talente, ide, pikëpamje dhe eksperienca.

Pozicioni Vakant: Pergjegjese Finance

Detyrat dhe Pergjegjesite

 

 • Udheheq dhe mbikqyr punen e perditshme te punonjesve te Departamentit te Finances
 • Eshte pergjegjes per interpretimin dhe shpjegimin e legjislacionit fiskal tek punonjesit e departamentit
 • Kryen analiza financiare dhe eshte pergjegjes per mbledhjen dhe kontrollin e raporteve financiare te shoqerise
 • Perpilon pasqyrat e te ardhurave dhe shpenzimeve
 • Ndihmon gjate hartimit te planeve financiare, buxhetit dhe raporteve financiare te aktivitetit te shoqerise
 • Mbart, mbron dhe perhap kulturen e shoqerise tek punonjesit ne varesi dhe koleget

 

Kerkesat

 • Te kete perfunduar studimet ne Fakultetin e Ekonomise (preferohet diplome universitare ne profilin Finance dhe Kontabilitet);
 • Te kete 3-5 vite eksperience pune si Financiere ne kompani te ngjashme;
 • Te kete njohuri mbi legjislacionin fiskal;
 • Te kete njohuri shume te mira te programeve te paketes Microsoft Office si dhe te programit FINANCA 5,
 • Te kete aftësi të forta teknike në kontroll financiar, kontabilitet, raportim dhe menaxhim performance;
 • Te kete aftesi te mira nderpersonale dhe komunikimi;
 • Te kete aftësi të mira drejtuese dhe organizative;
 • Të karakterizohet nga ndershmëria, integriteti, konfidencialiteti dhe korrektësia.

Procedura e Aplikimit:

Te interesuarit te kene keto dokumenta:

 • Cv dhe leter kerkese;
 • Kopje te Diplomes;
 • Liste te notave, te sigluar nga sekretariati i fakultetit;
 • Leter reference nga punedhenesi i meparshem;
 • Certifikata te ndryshme qe zoteron;

 

Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre në adresën:

Email: hr@globe.al

Whatsapp: 0676027237

Ose dorëzoni CV-në tuaj në adresën: Rr”Kavajes, Nd.124, H.10, Kati 2

Mirëpresim cdo kandidat që plotëson kriteret e mesipërme!

 

 

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 3 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga Vaso Pasha
 • Profili Tregti