Kerkohet Inxhinier Ndertimi 253 views3 applications

Kompania Leon Konstruksion ofron vende pune per pozicionet e meposhtme:

-Menaxher Projekti
-Inxhinier Ndertimi ne kantier

  • Te interesuarit duhet te kene eksperience pune ne zbatim,
  • Te zoteroje ne nje nivel te larte programet kompjuterike baze dhe AutoCad,
  • Njohuri shume te mira te gjuheve te huaja,
  • I gatshem te punoje jashte Tiranes,
  • Te disponoje patente klasi B.

Te interesuarit duhet te dergojne CV me foto ne adresen e
emailit info@leonkonstruksion.al

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga "Tish Daija" kompleksi "Kika 2" objektit 9, kati 8 - 1001 Tirana
  • Tel/Mob +355 67 20 62 902
  • Profili Ndertim