Leon Konstruksion

Follow

This company has no active jobs

Leon Konstruksion

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga "Tish Daija" kompleksi "Kika 2" objektit 9, kati 8 - 1001 Tirana
  • Tel/Mob +355 67 20 62 902
  • Profili Ndertim

About Us

Leon Konstruksion është themeluar si një kompani  Ndërtimi me qendër në Tiranë. Por shumë shpejt nisur edhe nga nevojat e tregut për zhvillim, mori hov dhe e shtriu aktivitetin e saj në të gjithë Shqipërinë.  Objektivi i saj kryesor është të punoj me cilësi,korrektësi dhe me një afat kohëzgjatjeje minimale ne kohë rekord. Kompania jonë  është e liçensuar si kompani ndërtimi nga Ministria e Transporteve dhe Punëve Publike si dhe nga Ministria e Kulturës si kompani e liçensuar në restaurime të Monumenteve të Kulturës.