OFROHET VEND PUNE SPECIALIST/E MARKETINGU 99 views2 applications

Dëshiron të bëhesh  ekspert/e marketingu?

Të intrigon marketingu online dhe mediat sociale?

Je në kërkim të një kompanie të avancuar në këtë fushë?

Mirë se  vjen në Kompaninë Billion G&G Group!

Tek ne ti do të mësosh Social Media Marketing, Email Marketing, Landing Page, Google Ads, Content Creation, Lead Generation dhe shumë aspekte të tjera të marketingut.  Nëse je ambicioze dhe e dedikuar kemi një rol punë për ty. Duhet të kesh mbaruar shkollën e lartë dhe të kesh eksperiencë në këtë fushë, për të tjerat mendojmë ne! Eshtë koha më e mirë për të investuar për të ardhmen tuaj.Suksesi  Real  Estate eshte i padiskutueshem ne Kompanine  Billion G&G Group dhe ekipi mbeshtet kedo qe deshiron te mesoje!

Kandidati duhet te plotesoje keto kushte:

✅ te kete aftesi te mira komunikuese

✅ te jete person energjik, ambicioz

✅ te jete i/e gatshem dhe i/e afte te punoje ne grup

✅ të jetë kreativ dhe innovator

✅ të kujdeset per website-in , imazhin e kompanise, efektshmerinë, të kujdeset dhe të forcojë brand image të kompanisë me ide kreative.

✅ ndertimi i fushatave te marketingut ne Facebook, Instagram, LinkedIn, Google, TikTok, Youtube

✅ te njohe mire programet me te avancuara per marketing online si Canva, Adobe Photoshop, Illustrator etj.

✅ krijon kontent cilesor sipas nje kalendari specifik dhe ndjek perditesimin e tij ne kanalet e komunikimit

✅ mban pergjegjesi dhe monitoron fushatat promocionale te kompanise

✅ mat efektivitetin e kanaleve te komunikimit

✅ bën raporte për ecurinë e fushatave të marketingut

✅ preferohen kandidate me pervoje ne sektorin imobiliar

✅ diplomë në Marketing , IT  ose ne  fusha të ngjashme

✅ te zoteroj kurse dhe trajnime ne fushen e Marketingut Dixhital

✅ te kete eksperience me shitjet, marketing, sherbim klientesh etj

✅ synon permisimin dhe rritjen e imazhit te kompanise

✅ paga do te jete fikse

✅ puna do te jete full time

✅ puna do te jete ne zyre.

 

Mirëpresim CV tuaja në adresën e email: info@billionrealty.al ose kontaktoni në nr. +355692033500

 

 

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Imobiliare