Job Expired

 

Kerkohet nje developer me njohuri te mira ne drupal qe eshte kusht per vendin e punes qe ofrohet dhe njohuri gjuhet e meposhtme:
drupal,php,mysql,nje framework php (laravel), javascript.
Do te ishte mjaft i pershtatshem nje person me ekserience te pergjithshme ne frontend css, bootstrap etj.

Puna eshte me kohe te pjesshme me mundesi per fleksibilitet dhe pagesa mjaft e kenaqshme.

Te interesuarit ju lutem dergoni CV te programmingsoft7@gmail.com

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona 21 dhjetori
  • Tel/Mob 0695820292
  • Profili Informatike/IT/Software